VV ALTENA NIEUWS

Laatste informatie Pupillenweekend

Door Amy De Graaf

6 juni 2024

Volgende week is het weer zo ver. Op vrijdagavond begint het Pupillenweekend 2024 en we hopen natuurlijk dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij. Graag willen we jullie hierbij het definitieve programma doorgeven.

 

Alle deelnemers dienen zich tussen 16.30 en 17.15 uur te melden bij de poort van v.v. Altena, eventueel met slaapspullen (luchtbed, slaapzak, etc.). Alle ouders, op de vrijwilligers na, dienen het terrein uiterlijk 17.15 uur te verlaten, want dan gaan we met de kinderen eten in de kantine. De ouders worden weer verwacht tussen 18.15 en 18.45 uur, ten behoeve van het Ouder-Kind-Toernooi, welke om 18.45 uur start met de wedstrijden van de JO7 tegen hun ouders. Het is hierbij dus de bedoeling dat er minimaal één ouder/verzorger per kind hierbij aanwezig is. Het volledige schema zal opgehangen worden onder de overkapping bij de kantine. Het toernooi duurt tot ongeveer 20.45 uur.

 

Kinderen die niet blijven slapen, mogen tijdens of na het toernooi met hun ouders mee naar huis, maar zijn natuurlijk ook welkom om te blijven voor de activiteiten erna. Het avondprogramma zal duren tot 23.00 uur. De kinderen zullen hiervoor in groepjes ingedeeld worden. Waar vorige jaren in Almkerk in groepjes geoefend werd voor een playbackshow, is dat dit jaar dus niet het geval. Belangrijk is dat alle deelnemers die naar huis gaan of opgehaald worden, afgemeld worden bij de Pupillenweekend commissie, te herkennen aan het Pupillenweekend T-shirt.

 

Hierna volgt er nog een spooktocht voor de spelers/speelsters van de JO13 & MO13, terwijl de rest van de kinderen hun bed op zal zoeken. De spelers van de JO7 t/m JO10 slapen in de kleedkamers en de spelers van de JO11, JO13 en MO13 slapen in de door ons verzorgde tenten.

 

Zaterdagochtend zullen we eerst met de kinderen ontbijten. Kinderen die niet zijn blijven slapen, worden hiervoor om 08.00 uur verwacht in de kantine. Hierna zal er een achtkamp plaatsvinden, welke eindigt om 12.00 uur. De kinderen kunnen dan opgehaald worden.

 

Alle vrijwilligers hebben inmiddels een mail ontvangen met de definitieve indeling. Graag ontvangen wij jullie op de gevraagde tijden.

 

Tot volgende week vrijdag!

 

Groetjes van de Pupillenweekend Commissie

JUL
16
2024

Terugblik op een geslaagd recreatief voetbaltoernooi

Op zaterdag 13 juli vond ons jaarlijkse recreatieve voetbaltoernooi plaats. Dit jaar hadden we het genoegen om twee aparte toernooien te organiseren: eentje voor fanatieke teams en eentje voor minder fanatieke teams. Het was een dag vol sportiviteit, gezelligheid en plezier, en we kijken met veel voldoening terug op een geslaagd evenement. Toernooi voor Fanatieke…

JUL
8
2024

Kantine a.s. woensdag weer geopend

JUL
5
2024

Kantine a.s. zaterdag langer open

A.s. zaterdag zal de kantine langer open blijven i.v.m. de wedstrijd van Oranje. Deze zal uiteraard te zien zijn in de kantine. Tot dan!

JUL
4
2024

Vacature penningmeester

Wij zijn op zoek naar een penningmeester om ons bestuur te ondersteunen.   Wat wij bieden: Een gezellige en sportieve werkomgeving Mogelijkheid om deel uit te maken van een gezellig team Kansen voor persoonlijke ontwikkeling   Taken en verantwoordelijkheden: Betalen van facturen, belastingen, salarissen e.d. Contact met de financieel medewerker en boekhouder Opstellen van de…

JUL
4
2024

Vacature verzorger

Wij zijn op zoek naar een toegewijde verzorger om ons team te ondersteunen.   Wat wij bieden: Een vergoeding voor je inzet en tijd Een gezellige en sportieve werkomgeving Mogelijkheid om deel uit te maken van een hecht team Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en training   Taken en verantwoordelijkheden: Verlenen van eerste hulp bij blessures…

JUN
30
2024

Kantine wederom geopend tijdens de wedstrijd van Oranje

JUN
30
2024

Kantinefeest na recreatief toernooi

Na het recreatief toernooi op zaterdag 13 juli a.s. sluiten we het seizoen feestelijk af. Zijn jullie erbij? Tot dan!

JUN
26
2024

Samenwerking v.v. Altena en v.v. Almkerk nieuw leven ingeblazen

Al jaren zijn wij met v.v. Altena en v.v. Almkerk in overleg over een mogelijke fusie en nu lijkt er in dit plan eindelijk wat schot te komen. Op 18 juni heeft het college de plannen voor nieuwe woningen op drie plekken in Almkerk namelijk voorgelegd aan de gemeenteraad. Van deze nieuwe woningen zou een…

JUN
25
2024

Kantine vanavond geopend

De kantine is vanavond geopend vanaf 17.00 uur. Dit geldt zowel voor de bar als de keuken. De keuken zal tot 19.00 uur geopend zijn. Zien we jullie vanavond weer tijdens de wedstrijd van Oranje?

JUN
20
2024

Indelingen jeugd (seizoen 2024-2025) Meisjes Teams

Het seizoen is weer voorbij, maar ondertussen kijken we alweer een tijdje vooruit naar het volgende seizoen. Daarbij horen natuurlijk ook de indelingen van de teams voor volgend jaar. Hieronder vind je de teamindelingen bij de jeugd van de samenwerkingsteams bij de meisjes voor het komende seizoen. Teams onder de naam ST Altena/Almkerk spelen en…