VV ALTENA NIEUWS

Nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugdafdeling van v.v. Altena

Door Benjamin Kuijten

11 januari 2015

Na een periode van 10 seizoenen neemt Jaap van Elzelingen met ingang van 19 januari 2015 afscheid als wedstrijdsecretaris van de jeugdafdeling van v.v. Altena. Zijn plaats wordt op die datum ingenomen door Jos van Dongen, die al vanaf augustus 2014 door Jaap is ingewerkt.

 

Met Jaap en Jos is afgesproken dat Jaap het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd nog tot het einde van dit voetbalseizoen vanaf de zijlijn blijft volgen en dat hij, indien nodig, zijn advies zal geven of assistentie zal verlenen.

 

De voorbereiding voor het E- en F-toernooi op zaterdag 30 mei en de inschrijvingen voor de uittoernooien voor dit voetbalseizoen worden nog door Jaap voor zijn rekening genomen.

 

In de mail die Jaap dit weekeinde naar alle betrokkenen heeft gestuurd sluit hij af met de volgende, nu al bijna legendarische woorden:

 

“Via dit bericht wil ik alle leiders, trainers, leden van de jeugdcommissie, de TJC'ers, het damescomité, het bestuur en een ieder waar ik mee te maken heb gehad tijdens de periode van het wedstrijdsecretaris zijn, hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking. Ik het het graag gedaan en het altijd ervaren als een hobby.

 

Soms moet je ook realist zijn. Als wedstrijdsecretaris moet je je dagelijks voor 100% in kunnen zetten. Het gaat me steeds meer moeite kosten om de benodigde tijd te vinden. Nu Jos bereid is deze functie op zich te nemen, kan ik met een gerust hart afstand nemen. Ik heb er vertrouwen in dat het wedstrijdsecretariaat bij Jos in goede handen is. Als jullie er nu maar voor zorgen je netjes te gedragen, dan………………………komt het zeker goed.”

 

Vanaf deze plaats rest (voorlopig) niets anders dan Jaap, met weemoed in het hart, te bedanken voor het fantastische werk dat hij voor de club heeft verricht. En aan de andere kant heten we Jos van harte welkom als nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugdafdeling van v.v. Altena.  

 

MEI
30
2023

Oproep scheidsrechters Altena Cup 3-6

Voor a.s. zaterdag 3-6 zijn wij nog op zoek naar een aantal scheidsrechters die een wedstrijd willen fluiten tijdens de Altena Cup voor de JO12. Het toernooi duurt ongeveer van 09.00 tot 13.00 uur. Ben jij beschikbaar? Laat het ons dan weten via info@vvaltena.nl.

MEI
30
2023

Klusdag 1-7 a.s.

Beste leden, Onze vereniging kan niet functioneren zonder alle faciliteiten, zoals de kleedkamers, de kantine, de commissiekamer, ect. Het onderhoud hiervan vergt veel werk en komt vaak terecht op de schouders van dezelfde groep dagelijkse vrijwilligers, een groep die wel eens de hulp van andere of extra vrijwilligers kan gebruiken. Onder het motto “vele handen…

MEI
29
2023

Altena versterkt zich met Jari Langermans

De Technische Commissie is verheugd te kunnen mededelen dat Jari Langermans volgend seizoen de selectie komt versterken. De Spits met een verleden bij Right OH en Waspik komt over van RFC. Op de foto is Jari te zien met club icoon Gerrit de Heus. We wensen Jari veel plezier, succes en doelpunten toe.

MEI
28
2023

Kampioenen seizoen 22/23 - JO13-2 Altena/Almkerk

Wat hebben die jongens voetbalminnende mensen veel prachtige wedstrijden laten zien, met heel veel doelpunten in de eerste twee competities. Dit elftal is onder leiding van Mathijn Duijzer en Jens schouten 3 keer kampioen geworden in 1 seizoen. Voor het eerste jaar op een heel veld, buitenspelregel en ingooien van de 5e klas naar de…

MEI
27
2023

Voetballer van het jaar verkiezing vv Altena 2022 - 2023

Met de laatste wedstrijd gespeeld te hebben is nu ook bekend wie de De voetballer van het jaar verkiezing van t´Hoekske heeft  gewonnen. Melis Kocan werd met miniem verschil eerste hij  was lange tijd met Brian de Graaf gewikkeld om de eerste plaats maar uiteindelijk wist Melis toch de meeste punten te halen. Brian de…

MEI
27
2023

Altena doet sportieve plicht tegen Schelluinen en neemt met opgeheven hoofd afscheid van tweede klasse

 Altena kan de tweede klasse met opgeheven hoofd verlaten. Onder het toeziend oog van interim-trainer Marinus van der Pijl, die voor het laatst op de bank zat, kwamen de Nieuwendijkers tot een 4-2 overwinning op Schelluinen. Voor de 1-0 zorgde Joeri van Dinteren. De 2-0 kwam op naam van Michael Abraham. Na de rust sloot…

MEI
24
2023

Reminder vrijwilligersavond 2-6

Volgende week vrijdag staat de jaarlijkse vrijwilligersavond weer op de planning. Heb jij dit seizoen vrijwilligerswerk verricht bij onze mooie club, dan ben je hierbij van harte welkom. De inloop is vanaf 18.00 uur en jullie aanhang is ook welkom. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Tot dan!

MEI
23
2023

Ideeënbox voor evenementen

Volgend seizoen mag er volgens ons als bestuur wel weer wat meer leven in de brouwerij in onze mooie kantine. Daarom zijn wij benieuwd naar jullie mening. Wat voor evenementen zouden jullie volgend jaar graag georganiseerd zien? Schroom niet en laat je ideeën achter via onderstaand formulier: https://forms.gle/cADr5u1zXBTr6ygs8  

MEI
22
2023

Recreatief Toernooi

Op zaterdag 8 juli a.s. wordt het traditionele Recreatief Toernooi 7 tegen 7 weer georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende toernooi staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit en respect, waarbij natuurlijk de gezonde wil om te winnen aanwezig mag zijn. Het toernooi start rond 10.00 uur. Naar aanleiding van het succes van vorige jaren is er…

MEI
22
2023

JO12-1 kampioen

Afgelopen zaterdag vierde de JO12-1 hun kampioenschap. Het was een pittige wedstrijd, maar nadat het fluitsignaal klonk, was het eindelijk tijd voor een rondje op de platte kar en een frietje met een lekkere snack. Het kampioenschap haalde zelfs de krant!