Sponsormogelijkheden

Voetbalvereniging Altena is opgericht in 1945. Meer dan 450 leden en vele trouwe supporters zijn direct of indirect bij onze vereniging betrokken. Sportief gezien heeft onze vereniging aan jong en oud heel veel te bieden. Daarnaast is onze kantine voor heel veel mensen een belangrijke sociale ontmoetingsplaats  in de Nieuwendijkse samenleving. Daar zijn wij natuurlijk best wel trots op…….

Waar we ook best wel trots op zijn is op de meer dan 100 trouwe sponsoren die onze vereniging, in welke vorm dan ook, financieel ondersteunen. Zonder die financiële steun uit het bedrijfsleven is het voor een echte amateurclub, wat vv Altena toch is, vrijwel niet mogelijk om de club draaiende te houden.

Sponsoring kan voor bedrijven, groot of klein, middels reclame-uitingen soms financiële voordelen en naamsbekendheid opleveren maar veelal levert de maatschappelijke betrokkenheid die met sponsoring wordt bereikt veel meer “Goodwill” en sympathie op dan het financieel gewin. En dat is in deze tijd toch ook heel belangrijk voor uw bedrijf.

Wij kunnen ons voorstellen dat ook uw interesse is opgewekt. Graag zouden wij ook uw bedrijf toe willen voegen bij die meer dan 100 trouwe sponsoren waar we zo trots op zijn.

In de bijlage treft u de uitgebreide sponsor-mogelijkheden aan die onze mooie voetbalvereniging Altena aan u te bieden heeft.

Natuurlijk zijn we graag bereid, als u dat wenst, in een persoonlijk gesprek nadere toelichting te geven.

Reclameborden

Reclameborden bij het hoofdveld

Tribune

Sponsorpakketten

PAKKET A

€ 300,- per seizoen
  • Plaatsing van uw reclamebord 300x75 cm langs het hoofdveld (maaihoogte)
  • Uw bedrijfslogo op de sponsorpagina van de Altena-website met link naar uw bedrijfswebsite
  • Uw reclameboodschap op de videoschermen in onze kantine en sponsorruimte
  • Uw bedrijfslogo op het sponsor-verzamelbord bij de ingang van ons sportcomplex

PAKKET B

€ 400,- per seizoen
  • Plaatsing van uw reclamebord 300x75 cm langs het hoofdveld (verhoogd geplaatst)

PAKKET C

€ 500,- per seizoen
  • Plaatsing van uw reclamebord 600x75 cm langs het hoofdveld (maaihoogte)

PAKKET D

€ 600,- per seizoen
  • Plaatsing van uw reclamebord 600x75 cm langs het hoofdveld (verhoogd geplaatst)

Sponsorpakket op maat

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om een sponsorpakket samen te stellen naar uw specifieke wens. De productiekosten van een reclamebord komen voor uw rekening. Wij kunnen dat geheel voor u laten verzorgen. Het plaatsen is kosteloos. De overeenkomst voor bordreclame en sponsorpakketten geldt voor een periode van minimaal 3 seizoenen.

• De productiekosten voor een reclamebord van 300 x 75 cm bedragen € 300,00
  • De productiekosten voor een reclamebord van 600 x 75 cm bedragen € 400,00
  • De productiekosten voor een reclamedoek van 300 x 300 cm bedragen - n.t.b.
Kleedkamer

Teamsponsor

Voor de uitstraling van onze vereniging vinden wij het belangrijk dat onze teams er netjes en verzorgd uitzien op de wedstrijddagen. Altena heeft een eigen kledinglijn. De overeenkomst voor shirtreclame geldt voor een periode van 3 seizoenen.

OVERIGE SPONSORMOGELIJKHEDEN

WEDSTRIJDBAL

€ 100,- per seizoen
  • Uw wedstrijdbal wordt, met naamsvermelding, opgehangen in onze kantine.
  • Bij een thuiswedstrijd van Altena 1 wordt met uw wedstrijdbal gespeeld
  • Uw bedrijf wordt als balsponsor vermeld in ons programmaboekje “Altena thuis”

CLUB VAN 50

€ 50,- per seizoen